Година Землі-2021: віддай свій голос природі!


Традиційно в останню суботу березня відзначається Година Землі – найбільша світова ініціатива на підтримку збереження нашої планети та сталого використання її ресурсів.


Година Землі ініційована у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії, щоб привернути увагу до глобальної проблеми зміни клімату.


Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на одну годину, наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина у багатьох сферах – енергоефективності, ощадливому використанні ресурсів та досягненні гармонії з природою.


В Україні Година Землі-2021 присвячена старовіковим лісам – майже недоторканим територіям, переважно, в Карпатах і на Поліссі. 


Праліси – головний прихисток біорізноманіття природи, її червонокнижних видів тварин і рослин, запорука збереження природного біорізноманіття.


Вже другий рік поспіль локдаун позбавляє нас участі в публічних заходах, але кожен з нас може мати вплив просто зі своєї домівки у форматі "онлайн".


27 березня о 20:30 буде відкрито національну кампанію зі збору голосів на підтримку найстаріших лісів України. На сторінках WWF-Україна у соцмережах з 20:30 з’являться необхідні посилання.

Щоб приєднатися до збору голосів, заходьте на офіційну сторінку WWF-Україна: wwf.ua/earth-hour/.


У Годину Землі підтримайте праліси України, в тому числі і Чорнобильського заповідника.


Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!